Zonwering

Zonwering

Met goede zonwering haalt u meer uit de zomer! U kunt lekker buiten genieten van het warme weer, maar toch beschut zitten op het terras. Wij hebben een nauwe samenwerking met gerenommeerde topmerken in zonwering zoals Luxaflex en Weinor. Daarnaast bieden we zonwering producten van minder bekende merken met zeer scherpe prijzen.

 

Er is een enorm aanbod in zonwering, zowel in mogelijkheden en modellen, als in uitvoering en montage. Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen, screens, uitvalschermen, markiezen of rolluiken. Wij bieden kwalitatieve zonwering passend bij elk budget en elke smaak. Bovendien krijgt u in onze showroom in Maastricht een deskundig advies. Want elke situatie en elke wens op het gebied van zonwering is immers uniek.

 

Of u nu kiest voor zonwering met strak design in één kleur of vrolijke strepen. Of u nu grote ramen, kleine ramen, een groot terras of klein terras heeft. Wij hebben voor elke behoefte en elke woning passende zonwering. Wij komen bij u thuis de maten van de zonwering opnemen en de vakmensen maken in de fabriek uw zonwering precies op maat. Daarna zorgen wij voor vakkundige montage van uw zonwering.

 

Voor meer informatie of advies over zonwering, laat het ons weten, wij adviseren u heel graag.