KleurenKleuren

Kozijnen, deuren en hefschuifpuien in de kleuren die u maar wilt!

Kleur is een krachtig expressiemiddel. Naast vorm en de gebruikte toepassing is de kleur van een gevelelement zeer gezichtsbepalend. Maratec voert daarom naast de standaard kleuren wit en crème (ral 9001) diverse kleuren met een houtnerfstructuur. Ook nauwelijks van echt te onderscheiden houtdesigns behoren tot de mogelijkheden. Onze kozijnen kunnen zowel buiten als binnen voorzien worden van deze warme, natuurlijke ambiance. Aan u de keus!

Zoals gezegd, alle kunststof ramen zijn al lang niet meer alleen maar wit. In ons programma kunt u uw voorkeur ruimschoots inkleuren. Met bijvoorbeeld crème, eiken, mahonie, rood, groen, grijs, diepblauw, en natuurlijk wit. Het kleurenpalet is overigens uitgevoerd in houtnerfstructuur met een zeer natuurlijke uitstraling. Mocht uw kleur er niet tussen zitten, dan is dat geen enkel probleem. U kunt altijd uw persoonlijke kleuren laten aanbrengen.

Gecoate profielen

Eveneens bestaat de mogelijkheid om op onze raam- en deurprofielen een hoogwaardige PUR tweecomponenten coating aan te brengen met een zijdeglans aanzicht die bovendien in alle RAL-tinten verkrijgbaar is. Indien wenselijk kan de oppervlakte een korrelstructuur bevatten, wat het profiel nog beter beschermt tegen krassen en aangenaam aanvoelt.