Kleuren & HoutnerfKleuren & Houtnerf

Acrylcolor
Acrylcolor geeft je deur een aluminum look & feel. Perfect voor een moderne woning of om uw huidige woning dat echte moderne, strakke en gelikte gevoel te geven. Ook beschermt Acrylcolor de deur door een supersterke krasvaste kleurlaag aan te brengen die ook nog eens warmtewerend is! Beschikbaar in onderstaande 8 kleuren.

Houtnerf & RealWood®
Wat is een houtnerfstructuur?
Houtnerfstructuur is net als gewone kunststof van nature glad, het verschil zit in een krasvaste folie die wordt aangebracht. Hierdoor krijgt uw deur de look & feel van echt hout!

Houtnerf
Door de kunststofstructuur aan te brengen op uw deur krijgt uw deur de huiselijke uitstraling van echt hout! En dit allemaal zonder te schuren, schilderen of het wederkerende onderhoud wat daarbij hoort. Beschikbaar in onderstaande 20 kleuren.


RealWood®
RealWood® is een folie dat nog meer op hout lijkt als de gebruikelijke houtnerf structuur. Zo is deze nauwelijks te onderscheiden van echt hout. In de structuur van RealWood® ziet u ook meer houtkringen, houtvlammen en andere subtiele details die u ook op echt hout aan treft. Beschikbaar in 6 onderstaande kleuren.

Basiccolor

Ga voor glad, ga voor basic. Onze deuren worden in twee standaard kleuren geleverd: Crème (9001) en wit (9010). Ideaal voor mensen die het graag rustig en neutraal houden, of juist een ander deel van hun huis willen accentueren.

De kleuren op deze pagina zijn ter indicatie, om de daadwerkelijke kleuren te zien, nodigen wij u uit om onze showroom te bezoeken