Voordelen Kunststof kozijnenVoordelen Kunststof kozijnen

Genieten zonder onderhoud

Niet voor niets staat kunststof in de belangstelling van vooruitstrevende ontwerpers en architecten. Ook wij zijn na al die jaren nog vol passie over een product dat vederlicht oogt en tevens oersterk is. Want één ding staat buiten kijf. Je hoeft je nooit zorgen te maken over de levensduur van ALKU kunststof kozijnen.Geen gedoe met beits of verf. Geen afspraken maken met een schildersbedrijf.

Geen onderhoudskosten

Zo simpel is het. Je kunt genieten van je kunststof kozijn, deur, schuifpui en gevelbekleding. Een leven lang. Een duurzaam product is misschien niet het eerste wat in je opkomt bij kunststof kozijnen. Toch is kunststof een duurzaam materiaal voor kozijnen. Zo hebben onze kozijnen geen schilderbeurt nodig. Dit alleen scheelt al een hoop chemicaliën en ritjes van schilders- en onderhoudsbedrijven.

Daarnaast worden er geen bomen gekapt en is vervanging niet snel noodzakelijk. Een ALKU kunststof kozijn gaat namelijk generaties mee. Uiteindelijk, na een lang en duurzaam leven, sorteren we de materialen voor recycling. Gemak, duurzaamheid en een lange levensduur gaan hand in hand bij ALKU.

Lager energieverbruik

De aanschaf van een ALKU kozijn is een investering voor de toekomst. Onderhoud is namelijk niet nodig, dankzij de lange levensduur van kunststof kozijnen. Ook bespaar je energie in huis en wordt CO2-uitstoot gereduceerd. Onze kozijnen worden standaard met hoogrendement glas geleverd. Dubbel glas of zelfs drie lagen.

Dankzij perfecte afdichting, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering zorgen onze producten voor prima isolatie. Aangenaam duurzaam.