DeurhorrenDeurhorren

Afhankelijk van type  inbouwruimte, gebruikwensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor iedere deur een passende Luxaflex® Hor te vinden.  


Plissé Hordeuren

Zowel slank als elegant, de robuuste Allure hor kan tegen een stootje en is breed toepasbaar op zowel deuren als schuifpuien. Deze elegante  en stille oplossing is ideaal voor dagelijks gebruik.

 

Sencillo Rolhordeur
De Sencillo rolhordeur is voorzien van vlak gaas, waardoor het minder snel vervuild raakt. Daarnaast kan deze hordeur op iedere positie blijven staan. Voor extra grote breedtes is de Sencillo Grande: met een maximale breedte van 2 meter en tot een hoogte van 3 meter uitstekend geschikt.Schuivende hordeur
Deze hordeur bestaat uit een op een geleiderail zijwaarts schuivende hor en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld schuifpuien. Ook is het mogelijk om een SoftClose systeem in de rail te laten plaatsen waardoor de hordeur langzaam zal sluiten.Scharnierende hordeur
Een degelijke, robuuste zelfsluitende hordeur. Voor een perfecte afsluiting is de deur rondom voorzien van een montageframe. Optioneel kan deze hordeur voorzien worden van een kattenluik.