TerraszonweringTerraszonwering

De knikarmschermen van Maratec zijn de ideale zonwering voor uw terras. Het is niet voor niets een veelgekozen oplossing als zonwering. We zien onze tuin steeds meer als een verlengstuk van onze huiskamer. Met een knikarmscherm creëert u niet alleen een sfeervol terras, maar ook een aangename plek waar het heerlijk ontspannen is. Met een knikarmscherm bepaalt u zelf de hoeveelheid schaduw. Een goed zonnescherm biedt bovendien bescherming tegen UV stralen, en is vuil-, water- en olieafstotend.

 

Luxaflex zonwering
Bij ons kunt u terecht voor een kwalitatief hoogstaand zonnescherm van Luxaflex tegen een zeer redelijke prijs. Alle zonwering producten van Luxaflex zijn gemaakt om lang mee te gaan Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex een garantie voor kwaliteit is. Bovendien zijn zonwering producten van Luxaflex geheel aan te passen naar uw eigen smaak. Luxaflex is sinds jaar en dag een begrip in (terras)zonwering. Het merk biedt terraszonwering voor elke wens. Zo is de Fiora Grande een terraszonwering die u laat profiteren van optimaal zoncomfort, terwijl de Fiora Compact vooral geschikt is voor kleinere terrassen. De Spectra Nova is al jaren de meest verkochte terraszonwering in Nederland. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Luxaflex terraszonwering?

 

Weinor zonwering
Voor wie echt iets bijzonders zoekt, is het merk Weinor een absolute aanrader. Weinor is al sinds jaar en dag specialist in buiten zonwering. De zonneschermen van Weinor blinken uit in simplistisch, strak en slank design, in uitmuntende kwaliteit én in innovatieve technieken. Een zonnescherm van Weinor kan erg breed (tot wel 6,5 meter!) worden uitgemeten en heeft een grote uitval zonder aan stabiliteit in te boeten. Bovendien zijn er bij een zonnescherm diverse interessante accessoires te verkrijgen zoals LED-verlichting, weersensoren en verwarmingssystemen.

Weinor is marktleider in terraszonwering in Noord- en Midden-Europa. De terraszonwering van Weinor kenmerkt zich door eersteklas kwaliteit. De terraszonwering van Weinor wordt enkel bij vakspecialisten verkocht, inclusief professionele montage. Weinor brengt onder meer de innovatieve terraszonwering Zenara, dat prachtig te combineren is met LED-verlichting, weersensoren en verwarmingssystemen. Ook de Opal Design is een echte blikvanger. De Semina en Topas zijn sterk op het gebied van prijs, functionaliteit en design. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van terraszonwering van Weinor.

 

 

Wij denken graag met u mee om het juiste zonnescherm, met het juiste doek in een passende kleur, uit te kiezen voor uw woning. Door de draagconstructie van de cassette en de knikarmen behoudt u een vrije doorloop onder het zonnescherm. Een ideale oplossing dus voor uw terras. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden: handbediening, elektrische bediening of geautomatiseerde bediening.